ASSORTIMENT

    Bonboxy assortiment

Bonboxy heeft een uitgebreid artisanaal aanbod aan handgemaakte snoep. 

Elk snoepje wordt met heel veel liefde gemaakt in atelier Bebijn. 

Het is een heel gevarieerd aanbod van verscheidene uitdagende smaken en texturen. Zachte snoep smelt heerlijk langzaam weg in de mond waardoor je de smaken intenser beleeft. Geniet van onze kleine smaakbommetjes!

ZACHTE SNOEP

Zachte snoep hoeft helemaal niet saai of eentonig te zijn. Ieder snoepje is uniek. Niet alleen de verrassende smaken en combinaties met kruiden en speciale fruitsoorten die je nergens anders zal tegenkomen, maken de snoepjes uniek. Ook de verschillende texturen en vormen brengen variatie. 

We hebben een vast aanbod die doorheen het jaar niet verandert en qua smaak echt winners zijn. Daarnaast is er ook een variabel aanbod omdat we onze creativiteit niet willen beperken! Dit aanbod gieten we in 2 vormen. De Surprise Bonbox en Seasonal Bonbox. Hierin kan je telkens een mix met 3 verschillende soorten snoep vinden. 

                                                             > Ga naar de bonbonshop

SPECIALS

Dat we al graag eens speciaal doen is al duidelijk. Naast ons aanbod zachte snoep hebben we nog een paar specials waarmee we jullie graag verleiden. Hieronder vallen de marshmallows en zachte nougat, maar we plannen nog veel meer nieuwigheden in de toekomst. 

                                                        > Ga naar de bonbonshop

BONBOXES

Surprise Bonbox                                  

In de Surprise Box zit een aanbod van 3 soorten snoep uit het aanbod van de confiseur. Laat je verrassen door deze unieke samenstelling! Verwen jezelf of maak er iemand anders blij mee! Wij zorgen voor een unieke verpakking die bij een al even unieke inhoud past. 

Seasonal Bonbox                                  

In de Seasonal Box zit een aanbod van 3 soorten snoep uit het seizoensaanbod. Het seizoensaanbod verandert ieder seizoen van samenstelling en bevat zoetigheden die de natuur ons op dat ogenblik te bieden heeft.  

                                                        > Ga naar de bonbonshop

Meer weten over de maker van het Bonboxy assortiment? Neem dan zeker ook een kijkje bij Bebijn

b i s