Ik vergeet jou nietje

19,0037,00

Een leuk origineel artisanaal snoepdoosje uit eigen atelier EN erbij een uniek kaartje “ik vergeet jou niet”
MET ook je eigen persoonlijke wensen … alles kiezen en door ons laten verzenden … nu kan je de bestemmeling (laten) genieten van ambachtelijke snoep in stijl als cadeautje !

  • Snoepmix
  • Snoepmoment Kers / Zwarte Peper
  • Zure Agrummi
  • 5 Soorten
  • 1000gr
  • 500gr
  • 5 x 250gr
Wissen

Kies deze leuke originele snoep MET gepersonaliseerde kaart ik vergeet jou niet

Het eigen ontworpen kaart “ik vergeet jou nietje” geeft een leuke toets bij openen van de snoepdoos. Zeker als er bij het bestellen nog je persoonlijke wensen aan het kaartje toe voegt! Zo wordt dit het een uniek en onvergetelijk geschenk. Zonder zorgen kan je dit (laten) leveren.

Je gekozen hoeveelheid heerlijk artisanaal gemaakte bebijn snoep zorgt sowieso dat de ontvanger zal genieten. De confiseur stelt een verrassingsmix samen. Basis daarvoor is het steeds unieke seizoensassortiment. Onze artisanale snoep heeft immers als doel een beleving te zijn. Belangrijk daarbij is dat kwaliteit bij bebijn dan ook altijd boven kwantiteit staat en dat smaak je echt!

De mooie afwerking binnenin zorgt dat het een beleving is van zodra je de doos ontvangt. Rest enkel nog het genot van het ontluiken van de boodschap op de kaart en uiteindelijk snoepjes na het open te maken

Er is keuze uit volgende 3 snoepboxen :
1 zak gommetjes assortiment van zo’n 500 gr of 1 kg om van te (laten) genieten
of een set van 5 gastronomische snoepzakjes waarvan 1 snoepmix voor een totaal van ongeveer 1,25 kg lekkers

Natuurlijk wordt alles netjes verzonden naar jou of direct naar wie deze volgens je verdient šŸ˜‰ snoep en kaart om te verrassen!