STORY

Bonboxy – story

Snoepmaker Bart werd gebeten door de ambacht van handgegoten zachte snoep. Het experimenteren met verrassende smaakcombinaties en verschillende texturen werd een ware passie. Het is dan ook echt vakwerk. Bijna een wetenschap waarbij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid op punt moeten staan. 

Binnen de bonboxy story is de term snoep bijna een minderwaardige naam voor deze unieke creaties. Met verschillende smaken balanceren en van ieder klein snoepje een ware smaakbeleving maken, dat is waar het om draait. Meegaand met de seizoenen steeds op zoek naar nieuwe combinaties en met heel veel liefde wordt eraan gewerkt. Geen plakkerig gedoe waarvan je suikerspiegel de hoogte in gaat. Neen, kwalitatieve ingrediënten, gaande van lavandel tot granaatappel tot zelfs rozemarijn. De smaken worden samengebracht, zodat ze een echte diepgang hebben. Ieder snoepje heeft ook een unieke textuur dat verrassend uit de hoek kan komen. 

Alle snoep wordt in eigen atelier bedacht, gemaakt en verpakt. Van een korte keten gesproken! Het lokale snoepatelier Bebijn is gevestigd in het sympathieke Ename. Het hartje van de Vlaamse Ardennen.

                                                                                                                            >naar de bonbonshop

Bekijk zeker ook eens de website van de confiseur, Bebijn

b i s